kiinteistöpalvelut

Huollot - päivystys - ulkoalueiden hoito ja kunnossapito - Valvonta 

24/7 päivystys 0400 685 302

kiinteistöhuolto

 

 

Toimivaa kiinteistöhuoltoa yhteistyöllä

Kukkohovi Palvelut Oy:n tarjoamiin ydinpalveluihin kuuluu kiinteistöhuoltopalvelut. Hyvin toteutettuna kiinteistöhuolto on kustannustehokasta omaisuuden hoitoa ja sillä on mahdollista pidentää kiinteistön elinkaarta jopa kymmeniä vuosia.

Toimiva kiinteistöhuolto luo viihtyisän ja turvallisen asuin- ja työympäristön. Kukkohovi Palvelut Oy pyrkii toiminnassaan aina asiakaskeskeisyyteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Laadukas kiinteistöhuolto onkin kiinteistöhuollon, isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen toimivan yhteistyön tulosta.

Kukkohovi Palvelut Oy huolehtii kiinteistön sisä- ja ulkoalueista. Tarjoamme myös koneurakointipalvelua kiinteistöhuollon sopimusasiakkaidemme tarpeisiin. Tavoitteenamme on hoitaa kiinteistön huoltotehtäviä siten, että asukkaat voivat keskittyä sujuvaan ja mutkattomaan asumiseen.

Toiminta-alueemme ovat Oulun, Oulunsalon ja Kempeleen alueet.

Ota yhteyttä
päivystys

Päivystys 24/7-palvelu

Kukkohovi Palvelut Oy tarjoaa myös päivystysluonteisiin, akuutteihin tilainteisiin ympärivuorokautista päivystyspalvelua. Päivystyspalvelu on normaalin työajan ulkopuolella tapahtuvaa palvelua. Sen kautta on tarkoitus hoitaa sellaiset työt, joiden korjaaminen vaatii välitöntä reagointia, esimerkiksi vaaran tai vahingon laajenemisen uhan vuoksi eikä työtä voi siitä syystä jättää arkityöajan puitteisiin suoritettavaksi.

vuotava hana

Huollot ja valvonta

Kukkohovi Palvelut Oy huoltaa, valvoo ja ylläpitää kiinteistön sisätiloja.

Sisätilojen kunnossapitoon kuuluvat lämmityksen säädöt ja huollot, vesihanojen korjaukset, ovien avaukset ja lukitusten korjaukset myös ikkunoiden osalta. Lisäksi kunnossapitotehtäviä ovat valaistuksen säädöt ja korjaukset sekä muut pienet, sopimuksen mukaiset korjaus- ja asennustyöt.

Työskentelyn tavoitteena on huolehtia kiinteistön ja sen asukkaiden mutkattomasta asumisesta ja viihtyisyydestä. Me valvomme kiinteistön tiloja, tarkkailemme ja huolehdimme kiinteistötekniikan toimivuudesta ja huoltotoimenpiteistä, jotta kiinteistö pysyy käyttäjilleen turvallisena ja toimivana. 

lumiaura

Ulkoalueiden kunnossapito 

Siistit, hyvin hoidetut ja käyttäjilleen turvalliset piha-alueet luovat viihtyisyyttä ja nostavat kiinteistön arvoa. Kukkohovi Palvelut Oy tarjoaa kattavasti ulkoalueiden huoltoon ja hoitoon liittyviä palveluita. Peruspalveluihin kuuluu piha-alueen siisteydestä huolehtiminen. Perustyöt pitävät sisällään roskien poistot, harjaukset ja pesut sekä nurmialueiden hoidot ja kunnossapidot. Hoidamme myös taloyhtiöiden liputukset. Talvikunnossapidossa keskitytään lumitöiden ohella liukkauden torjuntaan hiekoituksineen.  Tarjoamme myös koneurakointipalvelua sopimusasiakkaidemme tarpeisiin.

Ota yhteyttä

muuttoilmoitus- autopaikat - tarjouspyyntö - palaute

Muuttoilmoitus

Taloon muuttavan tuloilmoitus
Talosta muuttavan lähtöilmoitus
Syntymäilmoitus

Yhteydenotto

Autopaikan varaus
Autopaikan peruutus
Nimenmuutos
Tarjouspyyntö
Palaute