Kukkohovi Palvelut oy 

Laadukkaat kiinteistöhuolto-, koneurakointi- ja siivouspalvelut 

Taloyhtiöille ja yrityksille Oulun seudulla.

 

 

toimisto 0451137929

Kiinteistöhuollon ja siivouspalveluiden ammattilainen

Kukkohovi Palvelut on perustettu vuonna 1994 tuottamaan laadukkaita kiinteistöhuolto-, koneurakointi- ja siivouspalveluita.

Toiminta-alueemme ovat Oulun, Oulunsalon ja Kempeleen alueet.

Ota yhteyttä

Kukkohovi Palvelut Oy - yrityksen arvot

Kukkohovi Palvelut Oy noudattaa ja on sitoutunut päivittäisessä toiminnassaan tärkeiksi koettuihin yrityksemme arvoihin.

Arvot näkyvät kaikessa työskentelyssämme.

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa yrityksessämme asioiden hoitamista asiakkaan parhaaksi, mahdollisimman nopeasti ja joustavasti.

Luottamus

Luottamus syntyy luottamuksellisella yhteistyöllä ja lupausten pitämisellä. Toiminnan kulmakivenä on siis jatkuva asiakkaiden luottamus.

Kestäväkehitys

Yrityksellämme on oma ympäristö- ja kestävän kehityksen ohjelma, johon jokainen työntekijä on sitoutunut.

Materiaali- ja alihankinta

Käytämme hankinnoissa yhteistyökumppaneina vain luotettaviksi osoittautuneita tavaran- ja palveluiden toimittajia. Seuraamme toimittajiemme toimituskykyä ja reagoimme heti, mikäli heidän toimituskyvyissään on huomauttamisen aihetta.

Ympäristön ja kestävän kehityksen ohjelma

Yrityksemme johto ja henkilökuntamme sitoutuvat hoitamaan ympäristöasioita työssään. Ympäristöohjelmamme koskee yrityksemme kaikkia toimintoja koti- ja kiinteistöpalveluissa sekä koneurakoinnissa. Tavoitteenamme on muun muassa minimoida jätemäärä, energian- ja vedenkulutus. Yrityksemme huoltaa koneet säännöllisesti, jolla turvataan ympäristön mahdollisimman vähäinen kuormitus. Koneita pyritään myös uudistamaan mahdollisuuksien mukaan, jotta esimerkiksi polttoaineen kulutus pysyisi mahdollisimman pienenä. Seuraamme koneidemme polttoaineen kulutuksen kehitystä jatkuvasti. Akut, jäteöljyt ja muu ympäristöjäte kerätään talteen ja viedään jätteenkäsittelypaikkoihin. Henkilökunta on opastettu tuntemaan omien tehtäviensä ympäristövastuu. Huomioimme ympäristövaikutukset kaikissa päätöksissämme. Olemme sitoutuneet ympäristökuormituksemme minimoimiseen niin suunnittelussa kuin toiminnassakin.

24/7 päivystys 0400 685 302