Siivouspalvelut

taloyhtiöt, yritykset ja kotitaloudet

siivouspalvelut 045 113 7929

Monipuoliset siivouspalvelut

Kukkohovi Palvelut Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia siivouspalveluita.

Meillä siivoustyön vankat ammattilaiset huolehtivat asiakaskohteidemme siivouksesta.

Me hoidamme taloyhtiöiden porras- ja perussiivouksia vahauksineen ja ikkunanpesuineen. Teemme toimitila-, myymälä- ja tuotantotilasiivouksia yrityksille sekä koti-, muutto- ja loppusiivouksia yksityisille asiakkaillemme. Pesemme myös ikkunoita ja huolehdimme lattiamateriaalin mukaisesta pesusta vahauksineen. Lisäksi tarjoamme asiakkaan kanssa erikseen sovittuja erikoissiivouspalveluita.

Suurin osa asiakaskunnastamme koostuu sopimusasiakkaista.

Asiakastyytyväisyyden ylläpitäminen ja pitkäaikaiset, luottamukselliset asiakassuhteet ovat tärkeitä toimintamme arvoja, joihin henkilökuntamme on työskentelyssään sitoutunut.

Palvelemme asiakkaitamme Oulun alueella, Oulunsalossa ja Kempeleessä.

Ota yhteyttä
kotisiivous

Kotisiivous 

Kotisiivous on oiva apu kiireisen arjen helpottamiseksi. Kukkohovi Palvelut Oy solmii kotisiivousasiakkaidensa kanssa siivoussopimuksen, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet siivouksen suhteen. Usein kotisiivous sovitaan viikoittain suoritettavaksi, mutta asiakkaan kanssa voidaan hyvin sopia myös kuukausisiivouksesta.

Kukkohovi Palvelut Oy panostaa siivouspalveluissa asiakaskeskeisyyteen. Paras asiakastyytyväisyys saavutetaan luottamuksellisella ja pitkäaikaisella yhteistyöllä.  Siivouksen tavoitteena on tarjota asiakkaalle laadukkaasti siivottu koti jokaisen siivouskerran jälkeen.

Kotisiivouspalvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin verotuksessa.

ikkunanpesu

Ikkunan- ja lattianpesut

Ikkunat tarvitsevat pesua ja usein kevätaurinko herättää huomaamaan puhdistustarpeen. Syyssateiden ja talven aikana lasin pintaan tarttuu likahiukkasia, kuten nokea ja pölyä, jotka pitää pestä pois ikkunalasin pinnan kirkastamiseksi ja naarmuuntumisen estämiseksi. Ikkunoiden pesuun kuuluvat yleensä karmien puhdistus ja ikkunalautojen sekä valumien pyyhintä.

Lattiapintojen säännöllinen puhdistaminen auttaa lattiamateriaalia säilymään hyväkuntoisena. Lattiapintojen peruspesussa lattiat pestään perusteellisesti puhtaaksi sekä suojataan lattiamateriaalin hoito-ohjeen mukaisesti.

Kukkohovi Palvelut Oy:n siistijät tuntevat ikkuna- ja lattiapintojen puhdistusaineet ja työskentelevät soveltuvia työmenetelmiä käyttäen parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

muuttosiivous

Muutto- ja loppusiivous

Kukkohovi Palvelut Oy:n siivousammattilaiset huolehtivat myös muutto- ja loppusiivouksista. Muuttourakan keventämiseksi ja sujuvoittamiseksi on hyvä turvautua ammattilaisten apuun. Muutto- ja loppusiivous onkin helpointa tehdä, kun tila on tyhjennetty huonekaluista ja muusta irtaimistosta. Muutto- ja loppusiivoukseen on hyvä varautua riittävän tehokkailla puhdistusaineilla ja -välineistöllä. Me osaamme valita pinnoille sopivat puhdistusmenetelmät ja aineet, jotka puhdistavat pinnat tehokkaasti materiaaleja vahingoittamatta.  

myymäläsiivous

Toimitila-, tuotantotila- ja myymäläsiivoukset

Kukkohovi Palvelut Oy toteuttaa myös asiakkaidensa toimi- ja tuotantotilojen sekä myymälätilojen siivouksia. Tilojen siisteys vaikuttaa paitsi tilojen yleiseen toimivuuteen ja viihtyvyyteen, myös henkilökunnan työskentelyn turvallisuuteen, hyvinvointiin ja työviihtyvyyteen.

Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijämme hoitavat työnsä yrityksen toiminnan kannalta sopivaan ajankohtaan, jotta työskentelystä ei aiheudu toiminnalle haittaa. Noudatamme kohteen mukaisia turvallisuusmääräyksiä ja hygieniaohjeita. Käytämme kohteeseen sopivia työskentelymenetelmiä ja puhdistusaineita.

porrassiivous

Porrassiivous, peruspesut ja vahaukset

Kukkohovi Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu olennaisesti myös kiinteistöissä tehtävä porrassiivous sekä yleisten tilojen ylläpito- ja perussiivoukset vahauksineen. Lähtökohtana on huolehtia porraskäytävän ja yleisten tilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä. Taloyhtiöissä porraskäytävien lisäksi yleisiin tiloihin kuuluvat esimerkiksi saunat pesutiloineen ja pesutuvat kuivatushuoneineen.

Perussiivouksia suoritetaan määräajoin palauttamaan yleisten tilojen puhtaustaso. Perussiivouksessa käytössä ovat kaikki siivousmenetelmät ja lattiapinnat viimeistellään materiaalin hoito-ohjeiden mukaan esimerkiksi vahaamalla. Me huolehdimme porras- ja perussiivouksesta osaavasti, parhaita työmenetelmiä ja materiaalin mukaisia puhdistusaineita käyttäen.

porrassiivous

Hinnasto

Sopimus asiakkaiden kotisiivoukset klo: 8.00-15.00

Minimilaskutus aika on 2 henkilötyötuntia

Maksuehto on 14 pv

 

Hinnat: 

Sopimusasiakas: 37,20€/h (sis. alv 24%)

Ilman sopimusta: 39,68€/h (sis. alv 24%)

Muina aikoina: 59,52€/h (sis. alv24%)

Loppu/muutto siivoukset 42,16€/h (sis. alv 24%)

 

Laskutuslisä 6,00€ (sis. alv 24%)

Ota yhteyttä

hinnasto- tarjouspyyntö - palaute

logo

Hinnasto

Sopimus asiakkaiden kotisiivoukset klo: 8.00-15.00

Minimilaskutus aika on 2 henkilötyötuntia

Maksuehto on 14 pv

 

Hinnat: 

Sopimusasiakas: 37,20€/h (sis. alv 24%)

Ilman sopimusta: 39,68€/h (sis. alv 24%)

Muina aikoina: 59,52€/h (sis. alv24%)

Loppu/muutto siivoukset 42,16€/h (sis. alv 24%)

 

Laskutuslisä 6,00€ (sis. alv 24%)

Yhteydenotto

Tarjouspyyntö
Palaute